állás, állások, mérnök állások,  műszaki állás,  mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása
s
Magyar tulajdonú családi kisvállalkozás

Műszaki értékesítő/terméktámogató mérnök

munkakörbe munkatársat keres.

10 éve dinamikusan fejlődő magyar tulajdonú családi vállalkozás vagyunk. Baráti a hangulat, de ugyanakkor keményen dolgozunk, kitartók és céltudatosak vagyunk. Egyedi és kizárólagos képviselettel rendelkező tömítéstechnikai termékeket forgalmazunk, illetve saját tervezésű és gyártású, belföldön még viszonylag újnak számító újrafelhasználható hőszigeteléseket értékesítünk, melyet a piac nagy érdeklődéssel és nyitottsággal fogad.

Munkád során beutazhatod az egész országot, nagyon sok emberrel találkozhatsz és alakíthatsz ki személyes kapcsolatokat, az ipar legkülönbözőbb területén tekinthetsz be és ismerheted meg a különböző gyártástechnológiákat. Sok újdonsággal és számos kihívással fogsz találkozni.
Fő feladatod nem a mindenekfeletti eladás lesz, ellenben az ügyfelek műszaki problémáinak megismerése és azokra megoldások kidolgozása közösen az ügyfelekkel, a közvetlen feletteseddel és a beszállítóink műszaki szakembereivel.

Ha nyitott vagy az emberek irányába, könnyen megtalálod velük a közös hangot és szomjazol a műszaki tudásra, akkor nálunk a helyed. Munkádat önállóan végezheted, de mentorod támogatására bármikor számíthatsz. A pozíció betöltésénél előnyt jelent a mérnök végzettség, karbantartásban vagy műszaki termékek értékesítésében szerzett tapasztalat, de pályakezdők jelentkezését is várjuk.

Ha tele vagy energiával és vágysz a sikerre, akkor gyere és valósítsd meg céljaidat nálunk és légy csapatunk egyik kulcsembere.

Munkavégzés helye
  • gyömrői iroda, országos munkavégzés.
Jelentkezés módja
Címkék
  • műszaki értékesítő, terméktámogató mérnök, mérnök-üzletkotő, üzletkotő mérnök, értékesítés, mérnök, mérnökállás, műszaki, Dynoteq Kft., Pest megye, Gyömrő
állás, állások, mérnök állások,  műszaki állás,  mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása