állás, állások, mérnök állások, műszaki állás, mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása
s
Németországi projektjeink vezetésére keresünk munkatársat épület-villamossági területre budapesti munkavégzésre.
A Begavill 2003 Kft több mint 19 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik épületvillamosság területén.
Állás megnevezése
 • Projektvezető épület-villamosság
A leendő munkatárs feladatai
 • Németországi projektjeink irányításával, szervezésével és elszámolásával kapcsolatos munkálatok.
 • Kapcsolattartás kinti megbízóinkkal, alvállalkozóinkkal.
 • Szükség esetén helyszíni ügyintézés.

  Ha nem félsz a kihívásoktól és kellő önbizalommal rendelkezel, hogy egy jó referenciákkal rendelkező cégnél, a „német” elvárásoknak is meg tudsz felelni, akkor rád várunk.

  Jelentkezésedhez szükséged lesz villamosmérnöki végzettségre, technikusi végzettségre, minimum villanyszerelői végzettségre és épület villamossági területen szerzett vezetői tapasztalatokra. (Min. 3 év)

  Elvárás az erős, tárgyalóképes német nyelvtudásra, szóban és írásban egyaránt.

  Munkádhoz biztosítunk felkészítést, szakmai támogatás, képzett szakember gárdát, személyes fejlődési lehetőségeket.

  Kiemelt projektek megvalósításának a lehetőségét. Helyszíni ügyintézés esetén, biztosítjuk számodra a kinti szállást, a ki és hazautazást.

  Cégünk, több mint 19 éves magyarországi és 5 éves németországi kivitelezői tapasztalattal rendelkezik, büszkék vagyunk eddigi eredményeinkre, partnereinkkel és munkatársainkkal történő korrekt együttműködésünkre.


  Szeretnél személyesen bemutatkozni? Küldd el szakmai önéletrajzod, munkatársunknak vagy hívd a 06-70 327-7880-as telefonszámon Szabó Évát munkaidőben.
Jelentkezés módja
 • Jelentkezésedet cégnév/pozíció feltüntetésével, a cv@mernokallasok.hu e-mail címre.
 • Ha regisztrált felhasználó vagy a Mérnökállások.hu-n, belépés után kattints a hirdetés fejlécében (felül vagy alul) a [jelentkezés az állásra] gombra.
állás, állások, mérnök állások, műszaki állás, mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása