állás, állások, mérnök állások, műszaki állás, mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása
s
Építésvezető munkatársat keresünk Épület-Villamossági területre.
A Begavill 2003 Kft több mint 19 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik épületvillamosság területén.
Állás megnevezése
 • Építésvezető
Főbb feladatok
 • A budapesti építkezéseken működő Csoportok/munkatársak átvétele, összefogása, a hozzád tartozó építési feladatok műszaki, esztétikai, határidős megfeleltetését. Kapcsolattartás megbízóinkkal, alvállalkozóinkkal és a beszállítókkal, valamint az ellenőrző szakhatóságokkal.
 • Elektromos szakági tervek, vizsgálat, mennyiségi és minőségi ellenőrzése. Munkatársak jelenléti ívek és e-naplók vezetésének ellenőrzése.

  Ha nem félsz a kihívásoktól és kellő önbizalommal rendelkezel, hogy egy 2 milliárd forgalmú vállalkozás életében, a munkatársak irányításában részt vegyél? Akkor rád várunk.

  Jelentkezésedhez szükséged lesz villanyszerelői végzettségre és épület villamossági területen szerzett vezetői tapasztalatokra. (Min. 2 év)

  Munkádhoz biztosítunk felkészítést, szakmai támogatás, képzett szakember gárdát, személyes fejlődési lehetőségeket. Kiemelt és látvány projektek megvalósításának a lehetőségét.

  Cégünk, több mint 19 éves kivitelezői tapasztalattal rendelkezik, büszkék vagyunk eddigi eredményeinkre, partnereinkkel és munkatársainkkal történő korrekt együttműködésünkre.

  Nem titkoljuk, hogy nagy céljaink vannak a jövőben, mert hosszútávon szeretnénk a piac meghatározói szereplői lenni. Ehhez várjuk a Te szakértelmed, elhivatottságod.


  Szeretnél személyesen bemutatkozni? Küldd el szakmai önéletrajzod, munkatársunk rövidesen jelentkezni fog!
Jelentkezés módja
 • Jelentkezésedet cégnév/pozíció feltüntetésével, a cv@mernokallasok.hu e-mail címre.
 • Ha regisztrált felhasználó vagy a Mérnökállások.hu-n, belépés után kattints a hirdetés fejlécében (felül vagy alul) a [jelentkezés az állásra] gombra.
állás, állások, mérnök állások, műszaki állás, mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása