állás, állások, mérnök állások,  műszaki állás,  mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása
s


Dynoteq Kft.

Magyar tulajdonú kisvállalkozás

Műszaki értékesítő/terméktámogató mérnök

munkakörbe munkatársat keres.12 éve dinamikusan fejlődő magyar tulajdonú kisvállalkozás vagyunk. Baráti a hangulat, de ugyanakkor keményen dolgozunk, kitartók és céltudatosak vagyunk. Egyedi és kizárólagos képviselettel rendelkező tömítéstechnikai termékeket, illetve saját tervezésű és gyártású, belföldön még viszonylag újnak számító újrafelhasználható hőszigeteléseket forgalmazunk, melyet a piac nagy érdeklődéssel és nyitottsággal fogad.

Munkád során beutazhatod az egész országot, nagyon sok emberrel találkozhatsz és alakíthatsz ki személyes kapcsolatokat, az ipar legkülönbözőbb területén ismerheted meg a különböző gyártástechnológiákat. Sok újdonsággal és számos kihívással fogsz találkozni. Hitvallásunk, hogy felismerjük az ügyfeleink műszaki problémáit és azokra megoldási javaslatokat dolgozunk ki. Ehhez külföldi gyártóinktól közvetlen mérnöki támogatást is fogsz kapni.

Ha nyitott vagy az emberek irányába, könnyen megtalálod velük a közös hangot, szomjazol a műszaki tudásra és szereted megérteni az ok-okozati összefüggéseket, akkor nálunk a helyed. Munkádat önállóan végezheted, de mentorod támogatására bármikor számíthatsz. A pozíció betöltéséhez gépész- vagy energetikai mérnök végzettség vagy annak megfelelő tudás és tapasztalat szükséges. Pályakezdők jelentkezését is várjuk.

Ha tele vagy energiával és vágysz a sikerre, akkor gyere és valósítsd meg céljaidat nálunk és légy csapatunk egyik kulcsembere.

Munkavégzés helye országos, de heti 1-2 napot a gyömrői irodában kell tölteni. A pozíció betöltéséhez Pest megyei lakhely előnyt jelent.


Jelentkezni CSAK az alábbi linken tudsz:

https://tech.interspeedia.com/jobs/39679.23.52323

állás, állások, mérnök állások,  műszaki állás,  mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása