állás, állások, mérnök állások, műszaki állás, mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása
s

Értékesítési támogató mérnök
épületgépészet


A Belimo innovatív termékei és piacvezető megoldásai révén világszerte fogalom az épületgépészet (hűtés, fűtés, klímatechnika) területén. A Magyarországon 1997. óta jelen levő társaság most magyarországi jelenlétének erősítése érdekében műszaki értékesítési támogató mérnököt keres.

Feladatok
 • A műszaki értékesítési támogató mérnök elsődleges feladata a hűtési-fűtési rendszerek üzletágértékesítési tevékenységének támogatása. Ezen belül egyik legfontosabb munkája az árajánlatok összeállítása, az értékesítést támogató rendszerek (pl. CRM) működtetése és fejlesztése, valamint a vevők műszaki támogatása lesz. Emellett felelős lesz a beruházó oldali tervezőkkel történő kapcsolattartásért, a feléjük irányuló szakmai segítségnyújtásért és a tervezői kapcsolatok bővítésért. Munkáját a sales manager irányításával és az anyavállalat műszaki támogató munkatársaival szorosan együttműködve végzi.
Elvárások
 • Az Ön jelentkezését várjuk, amennyiben épületgépész mérnök végzettséggel bír, többéves műszaki tapasztalatot szerzett az épületgépészeti termékek (ideális esetben hűtési-fűtési rendszerek, klímatechnika) területén és tárgyalóképes angol és/vagy német nyelvtudással rendelkezik.
Elvárt tapasztalat
 • min. 2 év szakmai tapasztalat
Szükséges nyelvtudás
 • Angol vagy német – társalgási szint
Amit kínálunk
 • A teljesítmény orientált, kiemelt juttatási csomag mellett, szakmai fejlődési és karrier lehetőséget kínálunk innovatív, multinacionális vállalati környezetben.
Munkavégzés helye
 • Budaörs (Székesfehérvár)
Jelentkezés módja
 • "Értékesítési támogató mérnök" tárgymegjelöléssel, magyar és angol vagy német nyelvű önéletrajzát cégnév/pozíció feltüntetésével a cv@mernokallasok.hu e-mail címen várjuk.
 • Ha Ön regisztrált felhasználó a Mérnökállások.hu-n, belépés után kattintson a hirdetés fejlécében (felül vagy alul) a [jelentkezés az állásra] gombra.
állás, állások, mérnök állások, műszaki állás, mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása