állás, állások, mérnök állások,  műszaki állás,  mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása
s


ÉRTÉKESÍTŐ SZUPERSZTÁR FELVÉTEL!

TERÜLETI ÜZLETKÖTŐ
(Budapest és környéke)

Gépészmérnöki végzettséggel rendelkező területi képviselőként dolgozol már egy ideje, de úgy érzed, kezd megszokottá válni a pálya?

Remek hálózatot építettél a nehézipari szektorban tömegcikkek értékesítésével, de sokkal szívesebben foglalkoznál magas minőségű, komoly európai gyártók termékeivel, ahol széleskörű szakmai háttér áll mögötted?

Imádod túlteljesíteni a megadott célokat, hajt a belső motiváció, hogy még többet és még jobban teljesíts, de nem szereteted, amikor a felülről irányított előírások és kötelezően alkalmazandó eljárások nem engedik kibontakozni a benned rejlő kreativitást?

Abba a korba értél, ahol a családi élet már sokszor fontosabb, mint az újabb üzletért a munkahelyen töltött esték?

Mi itt a Soltész + Soltész Kft-nél a megalakulásunktól eltelt több, mint 30 év alatt folyamatosan arra törekedtünk, hogy a vevőink kiváló minőségű termékekkel való ellátása és magas szintű kiszolgálása mellett a munkatársaink mindig úgy érezzék, van idő a családjukra, hobbijukra, hogy a munka az életük része, de nem az egésze.

A sikeres pályázó egy olyan kis csapat tagja lesz, ahol a többség már évtizedek óta a cég megbecsült dolgozója, és a mostanában csatlakozott új munkatársaink is hosszú távra terveznek.

Miért olyan jó a Soltész + Soltész Kft-nél dolgozni? Először is, ez egy kis vállalat, a tulajdonosok is a mindennapi élet szerves részei, így rugalmasan tudnak alkalmazkodni a dolgozók igényeihez.

A területi képviselők munkaideje szinte teljesen kötetlen. Természetesen vannak előre meghatározott sarokszámok (napi-heti-havi elvárás a látogatandó partnerek számára, valamint a havi forgalomra, stb.), de ezek eléréséhez az üzletkötőink szabad kezet kapnak. Munkájukat remek szakembergárda erősíti, a műszaki osztályon dolgozó mérnökeink segítenek az ajánlatok szakmai kidolgozásában, az adminisztráció nagy részét pedig a megbízott asszisztensek végzik.

Havonta egy alkalommal a nagytétényi bázisunkon kétnapos összejövetelt tartunk, ahol az értékesítőink munkáját segítő továbbképzések és szakmai bemutatók zajlanak.

Cégünk az elmúlt 30 év során sikeresen kiépített egy törzsvevői bázist, ám ahogyan változik az ipar szerkezete, úgy van szükség egy szélesebb vevőkör kialakítására. A Soltész + Soltész Kft megalakulása óta töretlenül nyereséges, raktárkészletünk folyamatosan bővül, amelyek értékesítéséhez nyújtana segítséget az új területi üzletkötő.

A bérezés kombinált struktúrában történik. Az ágazati szintnek megfelelő alapbér felett a forgalmi jutalékon túl még számos egyéb prémium is rendszeresen kifizetésre kerül. Sokéves gyakorlat a 13. és 14. havi fizetés. Évente több közös program és csapatépítő kirándulás gondoskodik arról, hogy igazi közösségként tudjunk együtt dolgozni.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését kérjük küldje el önéletrajzát cégnév/pozíció feltüntetésével, a cv@mernokallasok.hu e-mail címen. Ha Ön regisztrált felhasználó a Mérnökállások.hu-n, belépés után kattintson a hirdetés fejlécében (felül vagy alul) a [jelentkezés az állásra] gombra.

állás, állások, mérnök állások,  műszaki állás,  mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása