állás, állások, mérnök állások,  műszaki állás,  mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása
s

Légkezelő berendezéseket forgalmazó cég

Épületgépész/Gépészmérnök

munkatársakat keresMunkavégzés helye: GyőrMotiváló számodra olyan munkák tervezésében részt venni, ahol a kivitelezés minden egyes projektnél egyedi megoldást kíván? Fontos számodra, hogy munkád során kamatoztatni tudd szakmai tudásod és megélhesd a kreativitást? Nagyobb projektek azok, amelyek tervezésében igazán kit tudsz teljesedni? Ebben az esetben hirdetésünk neked szól!

Megbízónk multinacionális háttérrel rendelkező, Magyarországon több mint 10 éve működő vállalkozás. Innovatív megoldásokat kínálnak középületekhez és ipari projektekhez. Ügyfeleik lég-, és szellőzéstechnika területen kapnak segítséget tőlük. A cég sikereit egyrészt a kiváló minőség és a termék kizárólagos forgalmazásának, másrészt az eredményorientált, összetartó csapatának köszönheti.

Mi lesz a feladatod: fel fogod dolozni a beérkező ajánlat kéréseket, majd ezeket a lehető legrövidebb időn belül ki is fogod dolgozni. Az ajánlatok elkészítéséhez a cég saját fejlesztésű szoftverét fogod használni, amihez szükséged lesz 3D grafikus program ismeretre. Továbbá végső ellenőrzéseket kell majd végezned a megrendelők által elfogadott ajánlatokon, majd az ellenőrzést követen az ajánlatokat továbbítani fogod a Műszaki vezetőnek. Szoros kapcsolatot fogsz tartani az üzletkötőkkel, akik számítanak szakmai tanácsodra egy-egy kérdésben. Adminisztrációs feladatokat CRM rendszerben fogod végezni, hetente egyszer pedig értekzelet keretében lesz lehetőséged, hogy a projektekkel kapcsolatos egyeztetéseket megtedd.

Megbízónk olyan munkakört ajánl számodra, ahol a munkavégzés feltételei magas színvonalon adottak ahhoz, hogy a minőségi munka előálljon. Megbecsülés és szakmai támogatás vár rád mind az anyacég és mind a szakmai vezető részéről, hogy mielőbb el tudd sajátítani a termékismereteket és mielőbbi önálló sikereket érj el.

Amennyiben motiváló számodra, hogy ebben a pozícióban úgy bizonyíts, hogy képes vagy további eredményekért hajtani, akkor az előrelépés lehetősége sem fog elmaradni!Jelentkezésed egy 5 perces kérdőív kitöltésével most tedd meg!

JELENTKEZEM!

állás, állások, mérnök állások,  műszaki állás,  mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása