állás, állások, mérnök állások,  műszaki állás,  mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása
s
Masterplast Nyrt.

Mérnöki csapatunkba várjuk leendő Kollégánk jelentkezését teljes munkaidős, vagy akár – a pályázó igénye szerint – részmunkaidős

ÉPÜLETGÉPÉSZ TERVEZŐ

pozíciónkra


Ha szeretnél egy olyan vállalatnál dolgozni, ahol az üzleti célok és sikerek elérése mellett a saját karriercéljaid is teljesülhetnek és gépészmérnöki végzettségedre, valamint szakmai tapasztalatodra nem csupán a kimagasló kereseti lehetőség alapjaként tekintesz, hanem a fenntartható fejlődés eszközeként, akkor ez a Te lehetőséged!

Mind belső folyamatainkban, mind pedig termékeink gyártásában és fejlesztésében kiemelten fontosnak tartjuk a fenntarthatóságot, energiahatékonyságot és a környezetvédelem szempontjait. Az üzemi előregyártásnak köszönhetően kevesebb hulladék keletkezik, így e technológiát választva óvjuk környezetünket, egyúttal meghatározó európai gyártóként hozzájárulunk ahhoz, hogy energiahatékony és környezettudatos épületek legyenek a világban.

A jövőben az épületgépészeti rajzok és tervrészek elkészítésében és egymásra illesztésében számítunk a szakértelmedre. Emellett az elkészült rajzdokumentáció kezelése és a projektcsapat konstruktív támogatása is a feladataid közé tartozna.


Ötletelésből, innovációból garantáltan nem lesz hiány!

Az „out of the box” gondolkodásmód áthatja a mindennapjainkat - úgy lehetünk Együtt sikeresek, ha Te is innovatív vagy és tudsz élni a felhatalmazó vezetés kínálta szabadsággal.

Csapatunkban van az erőnk!

Ezért kiemelten fontos számunkra a pozitív munkahelyi légkör és családias hangulat megőrzése, amelyhez konstruktív és megoldásorientált hozzáállásoddal, illetve nyitott, őszinte és barátságos személyiségeddel Te is hozzájárulhatsz.

Weboldalunk Karrier menüjében böngészve betekinthetsz vállalatunk kulisszái mögé, megismerheted, hogy a versenyképes bérezésen túl milyen kezdeményezéseket, programokat, plusz juttatásokat biztosítunk kollégáink számára, amelyekkel az elkötelezett, siker-és eredményorientált munkatársainkat hosszú távon meg tudjuk tartani a vállalatunknál.

Munkavégzés helye
  • Székesfehérvár, Városkapu Ipari Park
Jelentkezés módja
  • Úgy érzed, hogy állásajánlatunk a Te lehetőséged? Akkor küldd el pályázatod még ma cégnév/pozíció feltüntetésével,cv@mernokallasok.hu e-mail címre. Ha regisztrált felhasználó vagy a Mérnökállások.hu-n, belépés után kattints a hirdetés fejlécében (felül vagy alul) a [jelentkezés az állásra] gombra.
állás, állások, mérnök állások,  műszaki állás,  mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása