állás, állások, mérnök állások, műszaki állás, mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása
sRUAG Aerostructures Hungary Zrt.

Gyártómérnök

Kik vagyunk?
 • A RUAG Aerostructures Hungary Zrt. egy Magyarországon egyedülálló iparág képviselője. Cégünk utasszállító repülőgépek szerkezeti elemeinek összeállításával foglalkozik, legnagyobb megrendelőnk az Airbus. Az egri gyáregység 2016-ban nyitotta meg a kapuit és napjainkban már 240 főt foglalkoztatunk. Csatlakozz a RUAG Aerostructures Hungary csapatához és ismerd meg a repülőgép szerkezet építést mérnöki szemmel. Egy fiatalos mérnökcsapat részeként betekintést nyerhetsz abba, hogyan épül fel egy Airbus A320-as gép szerkezeti struktúrája: műszaki dokumentációk, gyártási folyamatok felépítése, folyamat FMEA-k fejlesztése, gyártási segédeszközök megtervezése és legyártatása.
Milyen feladatokban számítunk Rád?
 • Művelettervek és anyaglisták készítése és módosítása design dokumentáció alapján
 • Munkautasítások, folyamatábrák, gyártási dokumentációk készítése, naprakészen tartása
 • Termelési folyamatok, mérése, elemzése, fejlesztése, termelékenységjavító projektek vezetése
 • Részvétel vevői reklamációkhoz, minőségi problémák megoldásához kapcsolódó tevékenységekben
 • Meglévő termékekkel kapcsolatos változások kezelése és bevezetése, részvétel terméktranszfer projektekben
 • Új termékek bevezetése
 • Kapcsolattartás a cég más gyártóhelyeinek mérnökségével
Kit keresünk a csapatunkba?
 • Olyan kollégát keresünk, aki jártas a termelő üzemekben végzett mérnöki munkában. Nagyon fontos, hogy minden nap együtt kell működnünk a termelésben dolgozó kollégákkal és a minőségügyi osztállyal. Ehhez elengedhetetlen, hogy jó csapatjátékos legyél és megtaláld a közös hangot a többiekkel. Ha dolgoztál már mérnöki területen, akkor tudod, hogy a probléma házhoz jön, így nagyon örülnénk, ha ezeket a helyzeteket megoldandó feladatoknak tekintenéd. Többféle rendszerben is dolgozunk, mint például a Visio, SAP, excel, word és sok specifikus szoftver, aminek a használatára szívesen megtanítunk. Szeretnénk, ha legalább középszinten beszélnél angolul, mivel ez az üzleti levelezéseink nyelve és heti szinten vannak angol nyelven folytatott meetingjeink. Nagyon örülünk a friss látásmódnak és hiszünk abban, hogy a folyamatainkat lehet jobbá tenni és Te sok mindenben fogsz tudni nekünk segíteni, mi pedig rengeteg mindent tudunk majd Neked tanítani. És végül, de nem utolsó sorban jól jönne egy mérnöki diploma ;)
Milyen nálunk dolgozni?
 • Egy 240 fős termelési üzemben nincs két ugyanolyan nap, így soha nem szoktunk unatkozni. A napi munkavégzés során nagyra értékeljük a humort, szerintünk ez fontos. Jelenleg sok projektünk van, amikkel napi szinten foglalkozunk: termékátalakítások, új termékek áthozatala a német anyacégtől, hatékonyságnövelés. A munkanapjaink változatosak, az irodában és a gyártásban, a támogatott területeken is töltünk rengeteg időt. Aktív kapcsolatot tartunk a többi osztállyal és a területen dolgozó szerelőkkel.

  Mivel egy összetartó gyártómérnök csapat vagyunk rengeteget segítünk egymásnak és próbálunk a legjobb tudásunk szerint összedolgozni és ez az attitűd átsegít minket a zsúfoltabb periódusokon is :) Ha hozzánk csatlakozol, a betanulást követően saját dedikált területekért leszel felelős, így a mérnöki munka minden területére rá fogsz látni a vállalatnál.
Jelentkezés módja:
 • Ha magadra ismertél a leírás alapján, akkor kérlek, küldd el nekünk az önéletrajzodat, hogy megismerhessünk! Jelentkezésedet cégnév/pozíció feltüntetésével, a cv@mernokallasok.hu e-mail címen várjuk.
 • Ha regisztrált felhasználó vagy a Mérnökállások.hu-n, belépés után kattints a hirdetés fejlécében (felül vagy alul) a [jelentkezés az állásra] gombra.
állás, állások, mérnök állások, műszaki állás, mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása