állás, állások, mérnök állások,  műszaki állás,  mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása
s

Merkapt Zrt.

Többek vagyunk, mint egy gépészeti kereskedés, mert az épületgépészet az életünk…

Ha te is ennyire elkötelezett vagy az épületgépészet és a kereskedelem területén csatlakozz hozzánk

Műszaki tanácsadó – képviselő

pozícióba.


A több, mint 70 forgalmazott márka közül te lehetnél a kiemelt termékkörök képviselője, de részt vennél a projektek műszaki támogatásában, ajánlatok kidolgozásában és az értékesítés műszaki támogatásában is.

Ha profi vagy a prezentálásban és a termékek bemutatásában, és érdekelnek az innovatív megújuló energiamegoldások, hőszivattyú, felületfűtés, nálunk tarthatsz szakmai oktatást, de rendezvényeken, kiállításokon is számítunk a szaktudásodra.

Jelentkezz, ha

- van a szakirányú végzettséged (gépész, épületgépész mérnök vagy technikus)
- néhány év tapasztattal is rendelkezel

De akkor is jelentkezz, ha pályakezdő vagy, tapasztalt csapat mentorálja majd a munkádat. Mivel sok terméket külföldről szerzünk be, jó, ha használható az angoltudásod, és felhasználó szintű számítógépes ismeretekkel is rendelkezel.

Munkaidőd nagy részét Budapesten a X. kerületben, a Maglódi úti központunkban egy modern, de egyben barátságos környezetben töltheted, de a projektek során külső helyszíneken is akad munka, szakmai egyeztetés, tervezők látogatása, így előny, ha van B kategóriás jogosítványod is.

A 30 éves múltra visszatekintő, biztos hátterű, folyamatosan növekvő cégünknél neked is lehetőséget kínálunk a szakmai fejlődésre, a karrierépítésre.

Küldd el fényképes önéletrajzodat nettó bérigény megjelölésével cégnév/pozíció feltüntetésével, a cv@mernokallasok.hu e-mail címre, szívesen vesszük, ha megosztod velünk motivációd, de nem elvárás. Ha regisztrált felhasználó vagy a Mérnökállások.hu-n, belépés után kattints a hirdetés fejlécében (felül vagy alul) a [jelentkezés az állásra] gombra.

állás, állások, mérnök állások,  műszaki állás,  mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása