The Hungarian Engineering and Technical Jobportal, IT Job Offers
189 engineering/technical jobs and 15814 registered job seekers in the database!
EMPLOYERS
JOB SEEKERS
Home > For Job seekers
FOR JOB SEEKERS
Adjust the job alert in your profile!
Don’t want to miss the best engineer jobs?

For Job seekers

Do you have profile with us?
s s s
Don’t You have profile with us?

Tisztelt Munkavállaló!

Üdvözöljük a MÉRNÖKÁLLÁSOk.hu szakmai állásportálon!

Álláskereső portálunk a mérnökökre és műszaki szakemberekre fókuszál. Célja, hogy kiszolgálja a munkaerőpiacon mérnök, műszaki állást kereső, karriert építő mérnökök és szakemberek igényeit, dolgozzanak a gazdaság bármely területén. Ez a cél vezérelte a MÉRNÖKÁLLÁSOK.hu portál felépítését, figyelembe véve a mérnök-specifikus iparági, orientációs, és szakmai tapasztalaton alapuló munkavállaló-munkaadó összekötést.

Regisztrációjával Ön beléphet saját munkavállalói oldalára, ahol mérnök állásokra beadott jelentkezéseit tudja kezelni.

Ön mérnök és munkát keres?

Néhány perc alatt beállíthatja szakmai profilját szűk műszaki szűrőfeltételek alapján, így pontosan behatárolhatja azon paramétereket, amik alapján releváns mérnök állásokra tud jelentkezni vagy hírleveles értesítést kapni.

Mire használhatja saját munkavállalói oldalát?

s
  • Beállíthatja alapértelmezett keresését, a rendszer a beállításoknak megfelelő legújabb mérnök állásokat listázza profiljában.

  • Teljes regisztrációval útmutatást kap szakmai önéletrajza megszerkesztéséhez, amit pdf. formátumban nyomtathat/menthet

  • Jelentkezéseit nyomon követheti, a rendszer menti és listázza azokat, valamint visszajelzést kap a munkáltatótól, hogy megtekintette-e pályázatát

  • Szövegsablonjaival egyszerűen csatolhat motivációs levelet, és testre szabhatja az adott mérnök állásra történő jelentkezéseihez.

  • Bármikor visszavonhatja jelentkezését

  • Nincs adatbázis kutatás, feltöltött személyes adataihoz harmadik fél nem férhet hozzá

  • A hirdetők csak akkor látják Cv-jét, profilját, ha Ön jelentkezik mérnök állásra


Ha jelenleg nincs az Ön számára érdekes mérnöki vagy műszaki állásajánlat rendszerünkben, akkor is javasoljuk regisztrációját vagy a hírlevélre való feliratkozást, hiszen mérnöki állásaink száma egyre bővül, így Önt folyamatosan tájékoztatjuk a legfrissebb mérnök állásokról.