The Hungarian Engineering and Technical Jobportal, IT Job Offers
189 engineering/technical jobs and 15814 registered job seekers in the database!
EMPLOYERS
JOB SEEKERS
Home > Partners
FOR EMPLOYERS
Post your job advert with us!
Don’t find the right engineers?
Don’t have enough time?
FOR JOB SEEKERS
Adjust the job alert in your profile!
Don’t want to miss the best engineer jobs?
Newsletter
Subscribe to our job alert!
And we keep you updated on new engineer jobs.
Your e-mail address:

Partnerek




Együttműködő partnereink :

s
Magyar Mérnöki Kamara
Önálló szakmagyakorlási tevékenység (műszaki tervezés, műszaki szakértés, építési műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés) akkor folytatható, ha a képzési szak szerint hatáskörrel rendelkező területi szakmai kamara a szakmagyakorlási jogosultságot megállapította, és a nyilvántartásba bejegyezte. Ellenőrizzen kamarai tagságot itt!

s
www.megsz.hu A Magyar Épületgépészek Szövetsége a legnagyobb önkéntes tagságú épületgépész egyesület, tagjai (vállalkozások, magánemberek, iskolák – kivitelezők, tervezők, üzemeltetők) az épületgépészet legkülönbözőbb területein tevékenykednek: tagjai csőszerelők, szervizesek, vízszerelők, megújuló energiát alkalmazók, klímaszerelők, kéményseprők. A MÉGSZ célja, hogy folyamatosan értékessé tegye a tagsági viszonyt és a szakma számára hasznos, előrevivő tevékenységet végezzen. Tanfolyamok, rendezvények, kiadványok segítségével a nemzetközi trendeknek megfelelő információkat közvetít, szakmai és gazdasági érdekvédelmet folytat.

s


www.indeed.com



s
www.careerjet.com


s



Jooble állásajánlatok: www.jooble.org





s
Műszeroldal www.muszeroldal.hu – itt mindent megtalál ami méréssel és műszerekkel kapcsolatos. Cégadatbázis, szakirodalom, hasznos adatok, metrológiai ismeretek és még sok egyéb…